2011. június 27., hétfő

Főoldal


Üdvözöllek kedves Olvasó!


Jó helyen jársz, ha szeretsz nevetni, kedveled a különleges embereket, érdekel egy másik ember világnézete, gondolatai jelenről, múltról, jövőről.
Itt a helyed, ha érdekelnek a világ különlegességei, sokszínűsége.
 Kövesd a történetet, ha szeretsz belebújni egy könyv főhősének bőrébe, átélni vele kalandos, fordulatos mindennapjait, felemelő és lehangoló érzelmi viharait, szerelmet, csalódást, veszteséget, és izgatottan figyeled, hogy végül rátalál-e a mindent elsöprő boldog végkifejlet.Aktualitások:


Napló light - Fénylő lelkek utolsó fejezete


Katt ide!
10. fejezet


Az utolsó fejezettel lezárul Jazz életében egy korszak, és az első könyv is. Jazz kiveszi jól megérdemelt szabadságát. Legközelebb augusztusban fog jelentkezni új naplóbejegyzéseivel, amikből megtudhatjátok mi minden történik vele nyáron. Elárulom... nagyon sok minden.
Új blogregényemről, amit a Napló light 2 publikálásáig olvashattok.


Amit suttog a szél (romantikus regény)

Az oldal eléréséhez katt a képre!A hercegi leszármazott, Frederic von Wittelsbach, éli léha, céltalan életét egy neves svájci egyetemen. Barátai rajonganak érte, a lányok epekednek minden pillantásáért, népszerű és sikeres. Emellett híres sportoló, lovával, Whisper of The Winddel sorra nyerik a neves díjugrató versenyeket. Egy találkozás a visszahúzódó, csendes Annával azonban teljesen megváltoztatja az életét. A lány kedves mosolyával és csodaszép szemével meghódítja a fiú szívét, barátai mégis értetlenül néznek Frederic-re, hiszen Anna nem feltűnő szépség, rosszul öltözik, nem festi magát, többnyire trágyás gumicsizmában jár, mivel állatorvosnak készül. Maga a lány sem hisz Frederic szerelmében. Sikerül-e a fiatalembernek bebizonyítania, hogy valóban őszintén érez a lány iránt. Egyáltalán... valóban így érez, vagy csak egy kis változatosságra vágyik? 
Sorra halmozódnak a kételyek mindenkiben. Egy nap azonban szörnyű reggelre ébrednek. Frederic ellenségei akcióba lépnek.

Vakációóó!


Ennek tiszteletére adok nektek egy kis ajándékot.
Egészségetekre! :D


http://bphedi.blogspot.com/2011/06/antigrimmul-d.html
Az íráshoz passzoló idézet, amit Vivritől kaptam:

"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon negyvenkét izom rándul össze! 
De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd az illetőt."
(ismeretlen szerzőtől)


Kedves Olvasóm!


Ha bármi meglátásod, észrevételed van az írással kapcsolatban, vagy csak kérdeznél, esetleg tetszést/nemtetszést nyilvánítanál, írj kommentet vagy használd a vendégkönyvet!
Továbbra is várom a Facebookos oldalra a tagokat. Ígérem, sok vizet nem zavarok, mert nem vagyok fészkelő típus, sőt, csiripelni sem szoktam, de ezzel is megbecsülésedet fejezed ki a regénybe fektetett munkámmal kapcsolatban. 
Soha nem foglak olyanokkal zsarolni Benneteket, hogy x komment után lesz friss. Ez nem az én stílusom. Annak is örülök, hogy rajtam kívül más is elolvassa. Ez csak egy szelíd kérés.


Segítsetek, hogy legyen kedvem folytatni!


Felhívás!

Alul megtaláljátok Gezemicét és Papundeklit.
Kérlek Benneteket, néha etessétek meg őket!
 Szeretik, ha foglalkoznak velük. 

Pussz!

Hédi
Ajándékot kaptam. :D
Köszönöm Niara! :)

Arrowmisi képével kívánok nektek ragyogó napot!

Azért ez szép, nem? És nemcsak fényképezni tud, de ráadásul még telepata is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése